početna

Pozdrav svim zaljubljenicima u kanjoning avanture, ukoliko imate već oformljenu grupu od 4 i više osoba, popunite formular za prijavu i napišite željeni datum, mi ćemo se javiti u najkraćem roku i potvrditi da li je moguća realizacija navedenog datuma. 

Ukoliko nemate oformljenu grupu koja bi išla sa vama, prijavite se kroz fomular sa napomenom da ste sami ili nekoliko vas, koji želite da iskusite kanjoning avanturu u nekom od kanjona u Srbiji ili Crnoj Gori. U najskorijem roku ćemo vas kontaktirati kada se oformi grupa. Pored prijave napišite i okvirno datum kada vam odgovara.

Kanjon Tribuće

Tribuća je definitivno jedan od najatraktivnijih kanjona u Srbiji i vredan posete makar jednom u životu. Nesvakidašnji slapovi i upotreba opreme za spušanje niz iste, ostavljaju sećanja za čitav život.

 

Glavna karakteristika: spuštanje užadima niz vodopade visine od 10 do 20 metara.

Kanjon Nevidio

Najpopularniji kanjon u Crnoj Gori a i šire, opravdava zastupljenost i veliki broj posetilaca svojom lepotom i surovošću.


Glavna karakteristika: učestali skokovi u vodu sa litica visokih i do 10 metara.

Canyon of Kratovo river

Kranjon Kratovske reke

Ukoliko nemate iskustva sa kanjoningom i osećate da niste spremni za veće poduhvate, Kratovska reka je prava destinacija za vas. Kroz organizovane aktivnosti, naučićemo tehnike potrebne za izazovnije avanture.

 

Glavna karakteristika: pristupačan i prozračan kanjon koji obiluje vegetacijom, idealan za lagane varijante.

početna

Za dodatne informacije možete pisati na mejl extremeserbia381@gmail.com ili pozovite na broj

+381649033179 - Duško

+381655506109 - Aleksa

en_USEN