Choose one of the unusual adventures in nature

Cliff of Lisa stena

Jedna od najizazovnijih aktivnosti iz naše ponude je spuštanje niz stenu visine preko 100 metara, sa prelepim pogledom na dobar deo planinskog venca Stari Vlah, Crni Vrh, Banjsko brdo, Potpećko jezero, Tornik na Zlatiboru, kao i naš mali gradić na Limu.   Za realizaciju aktivnosti nije potrebno prethodno iskustvo, jer ćemo pre samog izlaska na liticu i spuštanja niz istu, upoznati se sa tehnikama upotrebe užadi i pratećom opremom.

Njihalo na mostu u Puljcima

Skok sa mosta uz pomoć dinamičkih užadi, deo je nezaobilazne adrenalinske ponude ukoliko se nađete na lokalitetu Zlatiborskog okruga.

Canyoning Tribuca

Considering that a group needs to be formed for the realization of the canyoning tour in one of the most beautiful canyons in Serbia, you can express your interest in participating and we will inform you about the departure dates. 

Kanjoning Nevidio

Obzirom da za realizaciju kanjoning tura treba da se formira grupa, možete izraziti interesovanje za učestvovanje a mi ćemo vas obavestiti o datumima polaska. 

VIA FERRATA Sokolov put (Romanija-BiH)

Posebno obeležena i uređena planinarska staza, koja je osigurana čeličnim sajlama i stipama za koje se može držati i hodati po njima, predstavlja poseban vid aktivnosti u prirodi. Kretanje po samoj stazi nije naporno ali zahteva određen nivo psihofizičke spremnosti.    Ukoliko ste zainteresovani za odlazak na feratu u pratnji naših vodiča, prijavite se, a mi ćemo poslati neophodne informacije i datume planiranih odlazaka.

Paraglajding Manjača i Zlatibor

Nezaboravno iskustvo letenja možete imati preko čitave godine, ukoliko vremeski uslovi to dozvoljavaju. Uskoro će biti objavljeni datumi i mesta na kojima ćemo vrštiti tandem letove.   Ukoliko vas interesuje više informacija oko samog leta i organizacije, prijavite se kako bi vas stavili na spisak zainteresovanih.

Suceska Climbing

Na lokalitetu opštine Priboj nalazi se najatraktivnije prirodno sportsko penjalište.  Stena je opremljena sa preko 70 smerova i njihove težine variraju od 4 do 8a+. Penjanje i najlakših smerova zahteva određen nivo fizičke i mentalne spremnosti. Ukoliko se odlučite da se oprobate u ovom sportu, prijavite se, a mi ćemo poslati osnovne informacije o načinu realizacije.
Kontakt: +38165506109 ExtremeSerbia381@gmail.com
en_USEN