• Opis
 • Organizacija
 • Rezervacija
 • Česta pitanja i odgovori

Najduža i najatraktivnija deonica za rafting na gornjem toku Lima u Srbiji. Kreće se od same granice sa Crnom Gorom. Rafting u letnjim mesecima traje oko 4 sata.

Svi učesnici dobijaju kompletnu opremu za rafting:

 • Plutajući prsluk

 • Kacigu

 • Veslo

 • Neoprensko odelo

 • Čizmice

Posedujemo vodootporne torbe u koje možete staviti telefone, kamere i druge stvari od vrednosti ali morate znati da ih nosite na sopstvenu odgovornost. Pre početka raftinga svu opremu koju ostavite (telefone, nakit, ključeve, odeću, itd.), ostaje na bezbednom mestu i ukoliko je potrebno čeka vas odmah na kraju spusta, zajedno sa prevozom.

Obirom da koristimo profesionalne čamce za rafting, kapaciteta do 8 osoba, plus deveti vodič - skiper, minimalan broj za realizaciju je 4 osobe. Ukoliko nemate grupu, možete nas kontaktirati ili izvršiti rezervaciju preko sajta, pa ćemo vas kontaktirati ukoliko imamo slobodna mesta u već zakazanim terminima.

 

 

 • Rafting tura na relaciji Gostun - Petrovac ima start u blizini Srpske državne granice sa Crnom Gorom. 

 • Na ovoj lokaciji dobijate svu neophodnu opremu, opšte informacije i krećete na rafting.

 • Potrebno je da sopstvenim prevozom dođete do Petrovca, odakle zajedno našim vozilima idemo na start, tako da vas vozila i suva odeća čekaju odmah po završetku raftinga.

Please wait...

Pozdrav, na žalost popust za decu ne postoji. Iako nam novac nije primarna stvar, ne možemo da dajemo popust iz razloga što su cene svih naših usluga prilagođene tako da što veći broj učesnika može priuštiti aktivnosti u prirodi. Naši vodiči i organizatori imaju puno posla i vode računa o bezbednosti svakog učesnika (naročito dece). Shodno tome imamo obavezu da na ovaj simboličan način skrenemo pažnju na bezbednost i naše zalaganje.

Poštovana, za realizaciju rafting tura minimalan broj osoba u jednom čamcu je 4. Shodno tome, nismo u mogućnosti da organizujemo rafting turu za samo jednu osobu. Ukoliko u terminu kada Vama odgovara, budemo imali mesta u nekom od čamaca, kontaktiraćemo Vas da nam se pridružite.

S poštovanjem,
Extreme Serbia tim.

Pozdrav, za rafting rekom Lim i Ibar koristimo profesionalne rafting čamce koji su kapaciteta do 8 osoba, plus deveti vodič - skiper.

Zavisno od datuma zakazivanja, možemo da organizujemo rafting za grupe do 150 osoba u jednom danu.

Pozdrav, zavisno od vremenskih uslova i ličnih preferencija.

Ukoliko se rafting realizuje u toplim letnjim mesecima, možete obući aktivni/kupaći veš, šorc i majicu sa zaštitnim faktorom od sunca.

Ukoliko ste podložni pothlađivanju ili Vam ne prija hladna voda, dajemo dodatna neoprenska odela kratkih ili dugih rukava.

Što se tiče obuće, možete obuti sandale ili neku drugu obuću sa čvrstim đonom. Takođe, možete od nas uzeti gumirane neoprenske čizmice za vodu.

Naravno, sva dodatna oprema koja doprinosi bezbednosti na vodi je uključena u cenu.

DA! Bezbednost učesnika je uvek na prvom mestu.

Svi učesnici dobijaju neophodnu opremu za bezbedan boravak na vodi.
Plutajući prsluk, kacigu i veslo dobija svaki učesnik, dodatnu opremu dajemo po želji.

Poštovani,
Godinama unazad, naš tim radi na podizanju svesti i borbi protiv ustaljene prakse da se na raftingu praktikuje konzumiranje alkohola.

Stoga je kozumiranje alkohol i psihoaktivnih susptanci zabranjeno pre i u toku aktivnosti koje organizujemo. Svakog učesnika koji se ogluši o ovo pravilo, imamo pravo da odstranimo iz naših aktivnosti, radi njegove i tuđe bezbednosti.

sr_RSSR