• Opis
 • Rezervacija

Kako bi udovoljili gostima kojima nije dovoljna samo jedna aktivnost i lokalitet, osmislili smo višednevne ponude koje u osnovi sadrže rafting, kanjoning i hiking. Na sajtu postoje 3 vrste višednevnih ponuda, sa određenim razlikama. Navedene aktivnosti su najtraženiji, pa smo na osnovu toga sačinili ponude. U slučaju da želite neke druge aktivnosti, smeštaj, hranu i slično, možete nas kontaktirati da se dogovorimo.

Napomena: Za rezervaciju višednevnih paketa, neophodno je prijaviti minimum 3 osobe.

RELAX paket
HOTEL - BANJA - RAFTING - HIKING - KANJONING

 • 2 noćenja

 • 5 obroka

 • Rafing (Priboj - Uvac)

 • Termin u SPA centru 36.6

 • Obilazak manastira Sv. Nikole Dabarskog

 • Hiking - Velika pećina 

 • Osnovna kanjoning obuka (spustanje užetom niz stenu)

 • Kanjoning Kratovskom rekom

Paket pod nazivom RELAX podrazumeva 3 dana / 2 noćenja. Za vrememe boravka, smešteni ste u Hotelu Terme 36,6.

Ukoliko niste iz Priboja, prvi dan je rezervisan za dolazak i upoznavanje sa našim timom, prijave u hotel su moguće posle 13 časova. Za taj dan/veče nisu obezbeđeni obroci, tako vreme možete provesti obilazeći grad, restorane, muzej, pozorište, bioskop, kulturno-istorijske spomenike i slično.

 1. dan

Drugi dan boravka je organizovan tako da se posle doručka ide na rafting. Iz hotela imate organizovan dolazak do polazne tačke za rafting kao i prevoz u hotel po završetku spusta.

Rafting na relaciji Priboj-Uvac obiluje tehničkim elemenatima i ima dinamičan tok, pa je pogodna kako za sve koji prvi put idu na rafting, tako i za usavršavanje tehnike za kolektivne i induvidualne veslačke sportove. Tok reke prolazi kroz novi i stari deo grada, pa imate mogučnost da ga ih sagledate i doživite iz drugačije perspektive. Kraj spusta označava ušće reke Uvac u reku Lim.

Dužinu spusta najčešće određuje vodostaj reke ali i želje učesnika, tako da rutu od 8 kilometara najčešće prelazimo za 2-3 sata.

Velika prednost raftinga na deonici Priboj - Uvac je što na njega ne samo da mogu da idu deca, nego je i poželjno (7+ godina). Uz pordšku i stručnu obuku vodiča, svi učesnici stiču znanja o pravilnim tehnikama veslanja, spašavanja i samospašavanja na divljim vodama, što je preduslov za potpuni užitak u svakom raftingu i bezbedan boravk na vodi.

Svi učesnici dobijaju kompletnu opremu za rafting:

 • Plutajući prsluk

 • Kacigu

 • Veslo

 • Neoprensko odelo

 • Čizmice

Posedujemo vodootporne torbe u koje možete staviti telefone, kamere i druge stvari od vrednosti ali morate znati da ih nosite na sopstvenu odgovornost. Pre početka raftinga svu opremu koju ostavite (telefone, nakit, ključeve, odeću, itd.), ostaje na bezbednom mestu i ukoliko je potrebno čeka vas odmah na kraju spusta, zajedno sa prevozom.

Preporučujemo, ukoliko se rafting obavlja u toplim letnjim mesecima, da ponesete adekvatnu odeću (kupaći kostim, zaštitne faktore od sunca) i obuću (sandale ili patike za vodu), kao i tečnost za hidraciju.

- Po završetku raftinga i ručka, organizujemo kupanje u zatvorenim termalnim bazenima, koji zbog svoje blagotvorne vode (36.6℃), obezbeđuju potpuno opuštanje i regeneraciju tela.

➡️ Informacije o sadržaju vode i njenom uticaju.

Po završetku termina u banji, planiramo večeru.

 1. dan

Treći dan boravka je organizovan tako da se posle doručka odlazi u kanjon Kratovske reke. Iz hotela imate organizovan prevoz do Kratova. Nakon kanjoninga, organizovan ručak u Ribarskom naselju, pokraj Potpećkog jezera, nakon čega se završava paket.

Na ulasku u kanjon se nalazi trasirana staza ka Velikoj Pećini u podnožju vrha Klik i improvizovani poligon za osnovnu kanjoning obuku. Daljom šetnjom kroz kanjon prolazi se kroz 4 veštački probijena tunela i preko jednog drvenog mosta, što doživljaj boravka među viskokim krečnjačkim stenama čini još veličanstvenijim.

Za vreme letnjeg perioda, kada vremenski uslovi dozvoljavaju, praktikujemo prolazak kanjonom kroz vodotok. Voda je osvežavajuća i prijatna čak i za decu. O kvalitetu vode svedoče rečni rakovi i bogata flora. Kao orijntir za završnicu ture i izlazak iz kanjona uzimamo ostatke trospratne isposnice Bjeličkovica (jedna od kelija manasira Sv. Nikole u Dabru), koja se nalazi se u stenama istoimenog masiva.

Kombinacijom poligona za kanjoning obuku i hodanjem kroz korito reke, pravi se dobra osnova za upuštanje u bilo koju avanturu na ozbiljnijem nivou, što našu ponudu pod nazivom „Dan za avanturu“, koja sadrži sve navedene sadržaje, čini jednu od najpoželjnijih.

Svi učesnici dobijaju kompletnu opremu za kanjoning:

 • Plutajući prsluk

 • Kacigu

 • Neoprensko odelo

 • Čizmice

Posedujemo vodootporne torbe u koje možete staviti telefone, kamere i druge stvari od vrednosti ali morate znati da ih nosite na sopstvenu odgovornost. Pre početka raftinga svu opremu koju ostavite (telefone, nakit, ključeve, odeću, itd.), ostaje na bezbednom mestu i ukoliko je potrebno čeka vas odmah na kraju kanjona, zajedno sa prevozom.

Preporučujemo, ukoliko se kanjoning obavlja u toplim letnjim mesecima, da ponesete adekvatnu odeću (kupaći kostim, zaštitne faktore od sunca) i obuću (sandale ili patike za vodu), kao i tečnost za hidraciju. Prilikom posete Velikoj pećini i za vreme kanjoning obuke, neophodno je da imate zatvorenu obuću sa čvrstim đonom (papuče nisu dozvoljene).

Please wait...
sr_RSSR