• Opis
 • Rezervacija

Kako bi udovoljili gostima kojima nije dovoljna samo jedna aktivnost i lokalitet, osmislili smo višednevne ponude koje u osnovi sadrže rafting, kanjoning i hiking. Na sajtu postoje 3 vrste višednevnih ponuda, sa određenim razlikama. Navedene aktivnosti su najtraženiji, pa smo na osnovu toga sačinili ponude. U slučaju da želite neke druge aktivnosti, smeštaj, hranu i slično, možete nas kontaktirati da se dogovorimo.

Napomena: Za rezervaciju višednevnih paketa, neophodno je prijaviti minimum 3 osobe.

RELAX paket
HOTEL - BANJA - RAFTING - HIKING - KANJONING

 • 2 noćenja

 • 5 obroka

 • Rafing (Priboj - Uvac)

 • Termin u SPA centru 36.6

 • Obilazak manastira Sv. Nikole Dabarskog

 • Hiking - Velika pećina 

 • Osnovna kanjoning obuka (spustanje užetom niz stenu)

 • Kanjoning Kratovskom rekom

Paket pod nazivom RELAX podrazumeva 3 dana / 2 noćenja. Za vrememe boravka, smešteni ste u Hotelu Terme 36,6.

Ukoliko niste iz Priboja, prvi dan je rezervisan za dolazak i upoznavanje sa našim timom, prijave u hotel su moguće posle 13 časova. Za taj dan/veče nisu obezbeđeni obroci, tako vreme možete provesti obilazeći grad, restorane, muzej, pozorište, bioskop, kulturno-istorijske spomenike i slično.

Razlog zašto naši gosti dolaze dan ranije je iz praktičnih razloga. Kako bi vaša avantura bila što ugodnija, neophodno je da se po dolasku odmorite, tako da imate energije za dane pune aktivnosti. Ukoliko ste iz Prboja/imate smeštaj, cena aranžmana se umanjuje za troškove predviđene za to. (TERME = 119€, Madera=100€)

 1. dan

Drugi dan boravka je organizovan tako da se posle doručka ide na rafting. Iz hotela imate organizovan dolazak do polazne tačke za rafting kao i prevoz u hotel po završetku spusta.

Rafting na relaciji Priboj-Uvac obiluje tehničkim elemenatima i ima dinamičan tok, pa je pogodna kako za sve koji prvi put idu na rafting, tako i za usavršavanje tehnike za kolektivne i induvidualne veslačke sportove. Tok reke prolazi kroz novi i stari deo grada, pa imate mogučnost da ga ih sagledate i doživite iz drugačije perspektive. Kraj spusta označava ušće reke Uvac u reku Lim.

Dužinu spusta najčešće određuje vodostaj reke ali i želje učesnika, tako da rutu od 8 kilometara najčešće prelazimo za 2-3 sata.

Velika prednost raftinga na deonici Priboj - Uvac je što na njega ne samo da mogu da idu deca, nego je i poželjno (7+ godina). Uz pordšku i stručnu obuku vodiča, svi učesnici stiču znanja o pravilnim tehnikama veslanja, spašavanja i samospašavanja na divljim vodama, što je preduslov za potpuni užitak u svakom raftingu i bezbedan boravk na vodi.

Svi učesnici dobijaju kompletnu opremu za rafting:

 • Plutajući prsluk

 • Kacigu

 • Veslo

 • Neoprensko odelo

 • Čizmice

Posedujemo vodootporne torbe u koje možete staviti telefone, kamere i druge stvari od vrednosti ali morate znati da ih nosite na sopstvenu odgovornost. Pre početka raftinga svu opremu koju ostavite (telefone, nakit, ključeve, odeću, itd.), ostaje na bezbednom mestu i ukoliko je potrebno čeka vas odmah na kraju spusta, zajedno sa prevozom.

Preporučujemo, ukoliko se rafting obavlja u toplim letnjim mesecima, da ponesete adekvatnu odeću (kupaći kostim, zaštitne faktore od sunca) i obuću (sandale ili patike za vodu), kao i tečnost za hidraciju.

- Po završetku raftinga i ručka, organizujemo kupanje u zatvorenim termalnim bazenima, koji zbog svoje blagotvorne vode (36.6℃), obezbeđuju potpuno opuštanje i regeneraciju tela.

➡️ Informacije o sadržaju vode i njenom uticaju.

Po završetku termina u banji, planiramo večeru.

 1. dan

Treći dan boravka je organizovan tako da se posle doručka odlazi u kanjon Kratovske reke. Iz hotela imate organizovan prevoz do Kratova. Nakon kanjoninga, organizovan ručak u Ribarskom naselju, pokraj Potpećkog jezera, nakon čega se završava paket.

Na ulasku u kanjon se nalazi trasirana staza ka Velikoj Pećini u podnožju vrha Klik i improvizovani poligon za osnovnu kanjoning obuku. Daljom šetnjom kroz kanjon prolazi se kroz 4 veštački probijena tunela i preko jednog drvenog mosta, što doživljaj boravka među viskokim krečnjačkim stenama čini još veličanstvenijim.

Za vreme letnjeg perioda, kada vremenski uslovi dozvoljavaju, praktikujemo prolazak kanjonom kroz vodotok. Voda je osvežavajuća i prijatna čak i za decu. O kvalitetu vode svedoče rečni rakovi i bogata flora. Kao orijntir za završnicu ture i izlazak iz kanjona uzimamo ostatke trospratne isposnice Bjeličkovica (jedna od kelija manasira Sv. Nikole u Dabru), koja se nalazi se u stenama istoimenog masiva.

Kombinacijom poligona za kanjoning obuku i hodanjem kroz korito reke, pravi se dobra osnova za upuštanje u bilo koju avanturu na ozbiljnijem nivou, što našu ponudu pod nazivom „Dan za avanturu“, koja sadrži sve navedene sadržaje, čini jednu od najpoželjnijih.

Svi učesnici dobijaju kompletnu opremu za kanjoning:

 • Plutajući prsluk

 • Kacigu

 • Neoprensko odelo

 • Čizmice

Posedujemo vodootporne torbe u koje možete staviti telefone, kamere i druge stvari od vrednosti ali morate znati da ih nosite na sopstvenu odgovornost. Pre početka raftinga svu opremu koju ostavite (telefone, nakit, ključeve, odeću, itd.), ostaje na bezbednom mestu i ukoliko je potrebno čeka vas odmah na kraju kanjona, zajedno sa prevozom.

Preporučujemo, ukoliko se kanjoning obavlja u toplim letnjim mesecima, da ponesete adekvatnu odeću (kupaći kostim, zaštitne faktore od sunca) i obuću (sandale ili patike za vodu), kao i tečnost za hidraciju. Prilikom posete Velikoj pećini i za vreme kanjoning obuke, neophodno je da imate zatvorenu obuću sa čvrstim đonom (papuče nisu dozvoljene).

 • Naziv cene
  Početak
  Kraj
  Grupa (Min.-Max)
  Cena
   
 • Naziv cene Relax paket - MADERA
  Početak
  Kraj
  3Osoba - Ograničeno
   

  Relax ( 3 Osoba - Nema ograničenja. )

  - +
 • Naziv cene Relax paket - TERME 36,6
  Početak
  Kraj
  3Osoba - Ograničeno
   

  Relax ( 3 Osoba - Nema ograničenja. )

  - +
sr_RSSR