• Adrenalinski rafting
  • Rezervacija

Specijalni paketi osmišljeni u saradnji sa hotelom Terme 36.6, nastali su iz želje da posetiocima Priboja na reprezentativan način prikažemo najlepše iz našeg grada. 

HOTEL - SPA - RAFTING - HIKING

Paket pod kojim se podrazumeva Avanturistički rafting, traje 3 dana / 2 noćenja.  Za vreme trajanja paketa, gosti su smešteni u savremenom i luksuznom hotelu Terme 36.6.  Gosti dobijaju standardnu dvokrevetnu sobu, na bazi polupansiona (doručak i večera). Ukoliko dođete sopstvenim prevozom, u sklopu hotela dobijate besplatno parking mesto.

1. dan

Prvi dan je rezervisan za potpuno opuštanje u protočnim termalnim bazenima Pribojske banje. O lekovitim i terapeutskim svojsvtima vode možete pročitati na sajtu Terme 36.6. U skolopu paketa imate pravo na korišćenje Spa bazena u trajanju od 1 sat dnevno i Relax masažu u trajanju od 30 minuta po osobi. Obezbeđen je prevoz od hotela do Spa bazena i nazad.

Preostalo vreme koje nije obuhvaćeno planiranim aktivnostima u sklopu paketa, možete iskoristiti za obilazak obližnjih muzeja, pozorišta, bioskopa, kulturno-istorijskih spomenika i šetnju po uređenim stazam.

 

2. dan

Drugi dan boravka je organizovan tako da se posle doručka ide na rafting. Iz hotela imate organizovan prevoz do polazne tačke za rafting kao i prevoz u hotel odmah po završetku spusta.

Rafting na relaciji Priboj-Uvac obiluje tehničkim elemenatima i ima dinamičan tok, pa je pogodna kako za sve koji prvi put idu na rafting, tako i za usavršavanje tehnike za kolektivne i induvidualne veslačke sportove. Tok reke prolazi kroz novi i stari deo grada, pa imate mogučnost da ga ih sagledate i doživite iz drugačije perspektive. Kraj spusta označava ušće reke Uvac u reku Lim.

Dužinu spusta najčešće određuje vodostaj reke ali i želje učesnika, tako da rutu od 8 kilometara možemo preći za 30 minuta i 3 sata.

Velika prednost raftinga na deonici Priboj - Uvac je što na njega ne samo da mogu da idu deca, nego je i poželjno (7+ godina). Uz pordšku i stručnu obuku vodiča, svi učesnici stiču znanja o pravilnim tehnikama veslanja, spašavanja i samospašavanja na divljim vodama, što je preduslov za potpuni užitak u svakom raftingu i bezbedan boravk na vodi.

Svi učesnici dobijaju kompletnu opremu za rafting:

  • Plutajući prsluk

  • Kacigu

  • Veslo

  • Neoprensko odelo

  • Čizmice

Posedujemo vodootporne torbe u koje možete staviti telefone, kamere i druge stvari od vrednosti ali morate znati da ih nosite na sopstvenu odgovornost. Pre početka raftinga svu opremu koju ostavite (telefone, nakit, ključeve, odeću, itd.), ostaje na bezbednom mestu i ukoliko je potrebno čeka vas odmah na kraju spusta, zajedno sa prevozom.

Preporučujemo, ukoliko se rafting obavlja u toplim letnjim mesecima, da ponesete adekvatnu odeću (kupaći kostim, zaštitne faktore od sunca) i obuću (sandale ili patike za vodu), kao i tečnost za hidraciju.

3. dan

Treći dan je posvećen laganoj šetnji, kultivisanom pešačkom stazom do obližnjeg srednjovekovnog utvrđenja Jagat, koji se nalazi na Malom Biću (920 m.n.v.).

O bogatstvu kulturno-istorijskog naleđa svedoči podatak da od Priboja do ušća Lima u Drinu, postoji ukupno 17 srednjovekovnih gradova, gradina i tvrđava. Neki su izgrađeni na mestima starijih naselja, još iz vremena praistorijskih rudara, a svi svedoče o značaju Polimlja i kriju tajne vekova. Evidentirani su na arheološkim mapama, ali, izuzev Jagata, koji je delom rekonstruisan i u kome se nastavljaju istraživanja, ostali, kao da su zaboravljeni. Sa vrha Grad pruža se pogled na dolinu reke Lim i okolne planinske vence i vrhove.

 

Cena ne uključuje:

Boravišnu taksu u iznosu od 60 dinara po noćenju po osobi za odrasle, 30 dinara po noćenju po osobi za uzrast od 7-15 godina, uzrast do 7 godina ne plaća. Instrukcija za plaćanje taksi ćete dobiti u hotelu Terme 36.6.

Please wait...
sr_RSSR