RAFTING REKOM LIM

Priboj - Uvac (8 km)

Lagana varijanta, idealna za opuštanje i trening.    Omiljena deonica za porodice sa decom, ali i sve starosne grupe.   Ukoliko ste skeptični kako rafting izgleda i šta sve podrazumeva, ovo je idealna ruta na kojoj ćete dobiti sva neophodna saznanja i odgovore na pitanja.

Brodarevo - Petrovac (15 km)

Dinamičan tok reke sa prolaskom kroz deo impozantnog kanjona reke Lim.   Vremenski duža varijanta, sa dosta talasa i mesta za plivanje i skakanje.   Idealna za potpunu relaksaciju, ali isto tako i za dobar rafting trening.

Gostun - Petrovac (22 km)

Ova relacija je ujedno najduža i najatraktivnija u gornjem toku reke Lim kroz Srbiju.   Start raftinga kreće od graničnog prelaza Gostun a završava se neposredno posle ušća reke Sopotnice u Lim.   Ova relacija je najatraktivnija u zimskom,prolećnom i ranom letnjem periodu dok je vodostaj veliki.    U letnjim mesecima je vodostaj niži ali većina velikih talasa je prisutna tokom čitave godine, tako da je doživljaj prolaska kroz dva dela kanjona i tehnički zahtevne talase neizostavni deo ove deonice.

RAFTING REKOM IBAR

Ušće - Maglič  (25 km)

Pored raftinga na Limu, možete se upoznati i sa vodotokom reke Ibar i njenim bogatim kulturno-istorijskim nasleđem.    Rafting Ibrom započinjemo kod ušća reke Sopotnice, dok je završetak uspod srednjovekovne tvrđave Maglič (20 km od Kraljeva).   Za sve dodatne informacije možete pogledati plan i program ili nas pozovite na broj telefona +381-64-4876-412 (Nemanja).
sr_RSSR